Risalamande med æggeblommer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Risengrød, kogt kold 1 dl. færdig risengrød vejer ca. 110 gram pr dl.
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
  Husk:
   
Energi:
KJ total 8508 (2025 kcal)
KJ pr. Pers. 2127 (506 kcal)
Vægt ialt 896 gram
Vægt pr. Pers. 224 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 949 KJ (226 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 17.5 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)