Ris a'lamande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
90 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
7.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
200 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
450 gram Kirsebær. syltede
   
Energi:
KJ total 16901 (4024 kcal)
KJ pr. Pers. 4225 (1006 kcal)
Vægt ialt 1914 gram
Vægt pr. Pers. 478 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 883 KJ (210 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 18.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)