Hollandske speculaas næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Brunkagekrydderi
0.5 tsk. Hjortetaksalt
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10264 (2443 kcal)
KJ pr. Portion 10264 (2443 kcal)
Vægt ialt 595 gram
Vægt pr. Portion 595 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1725 KJ (410 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 17.6 gram
Kulhydrat 58.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)