Julespecier næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 280 stk.
Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 28845 (6867 kcal)
KJ pr. stk. 103 (24 kcal)
Vægt ialt 1555 gram
Vægt pr. stk. 5 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1854 KJ (441 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 22.5 gram
Kulhydrat 55.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)