Chokoladekage med kokosglasur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
850 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
450 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
660 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
12 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
6 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
6 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 59479 (14161 kcal)
KJ pr. Pers. 2478 (590 kcal)
Vægt ialt 3814 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1559 KJ (371 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 19.7 gram
Kulhydrat 46.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)