Daim islagkage 07 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
  Is:
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 14308 (3406 kcal)
KJ pr. Pers. 2384 (567 kcal)
Vægt ialt 889 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1608 KJ (383 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 24.7 gram
Kulhydrat 35.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)