Blåbærkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
250 gram Blåbær, friske 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 12825 (3053 kcal)
KJ pr. Pers. 1603 (381 kcal)
Vægt ialt 1061 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1208 KJ (287 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 45.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)