Madpandekager med oksekød og spidskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej.
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Majsmel
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Timian, tørret
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld
300 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
75 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
350 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 spsk. Chilisauce
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8420 (2004 kcal)
KJ pr. Pers. 2105 (501 kcal)
Vægt ialt 1465 gram
Vægt pr. Pers. 366 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 574 KJ (136 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)