Pæretrifli næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Halve syltede pære, konserves 1 dåse halve pærer i sukkerlage indeholder 820 g. nettovægt og 460 g. drænet vægt.

1 dåse indeholder 6-12 stk. og det giver en gennemsnitsvægt på 51 gram.
   
  Creme:
3.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
chokoladespåner
   
Energi:
KJ total 11360 (2704 kcal)
KJ pr. Pers. 1420 (338 kcal)
Vægt ialt 1786 gram
Vægt pr. Pers. 223 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 636 KJ (151 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 19.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)