Pæretrifli næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2 ds. Halve syltede pære, konserves 480g 1 dåse halve pærer i sukkerlage indeholder 820 g. nettovægt og 460 g. drænet vægt.

1 dåse indeholder 6-12 stk. og det giver en gennemsnitsvægt på 51 gram.
   
  Creme:
3.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
chokoladespåner
   
Energi:
KJ total 11120 (2647 kcal)
KJ pr. Pers. 1390 (330 kcal)
Vægt ialt 1706 gram
Vægt pr. Pers. 213 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 651 KJ (155 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 19.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)