Plankebøf næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1200 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
   
1200 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Sauterede grønsager (Årstidens):
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
200 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  God kraftig sovs:
   
Energi:
KJ total 17665 (4206 kcal)
KJ pr. Pers. 4416 (1051 kcal)
Vægt ialt 3058 gram
Vægt pr. Pers. 764 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 577 KJ (137 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)