Daim kage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
200 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
6 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Kaffe stærk færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Evt. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Glasur:
150 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
0.5 pakke Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 32455 (7727 kcal)
KJ pr. Pers. 2704 (643 kcal)
Vægt ialt 2237 gram
Vægt pr. Pers. 186 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1450 KJ (345 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 15.6 gram
Kulhydrat 46.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)