Kylling i tomat flødesovs med pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
420 gram Kyllingestrimler Kyllingestrimler skæres sædvanligvis af kyllingefilet
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Karry, mild
   
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Tilbehør:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 16965 (4039 kcal)
KJ pr. Pers. 4241 (1009 kcal)
Vægt ialt 2768 gram
Vægt pr. Pers. 692 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 612 KJ (145 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)