Koldskål med tykmælk og æg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
3 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6382 (1519 kcal)
KJ pr. Pers. 1063 (253 kcal)
Vægt ialt 2238 gram
Vægt pr. Pers. 373 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 285 KJ (67 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)