Norske klejner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 40 stk.
Ingredienser:
700 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Gær, frisk
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
2 tsk. Kardemomme, stødt
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Palmin
   
  Glasur:
500 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.75 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Gul frugtfarve
   
Energi:
KJ total 25611 (6098 kcal)
KJ pr. stk. 640 (152 kcal)
Vægt ialt 1932 gram
Vægt pr. stk. 48 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1325 KJ (315 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 54.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)