|
600 |
gram |
Torskerogn, frisk600 gram Torskerogn, frisk
|
0.5 |
dl. |
Eddike0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Laurbærblade1 Laurbærblade
|
5 |
|
Peberkorn, sorte5 Peberkorn, sorte
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
50 |
gram |
Hvedemel50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
50 |
gram |
Rasp50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
|
|
|
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
1 |
|
Citron1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 10037 (2389 kcal)
KJ pr. Pers. 2509 (597 kcal)
Vægt ialt 1970 gram
Vægt pr. Pers. 492 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 509 KJ (121 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 14.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|