|
800 |
gram |
Laksefilet uden skind800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.5 |
tsk. |
Timian, tørret0.5 tsk. Timian, tørret
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
200 |
gram |
Løg, pillet vægt200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
300 |
gram |
Squash300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.
1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
|
1 |
fed |
Hvidløg1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
|
|
|
3 |
|
Tomater, friske3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
1 |
dl. |
Hvidvin, tør1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
20 |
gram |
Smør20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
KJ total 9027 (2149 kcal)
KJ pr. Pers. 2256 (537 kcal)
Vægt ialt 2004 gram
Vægt pr. Pers. 501 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 450 KJ (107 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 2.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|