Bagt fisk på grønsagsbund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Lyssejfilet
Citronpeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
0.5 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
400 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 5801 (1381 kcal)
KJ pr. Pers. 1450 (345 kcal)
Vægt ialt 2414 gram
Vægt pr. Pers. 603 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 240 KJ (57 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 11.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)