Gammeldags pandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  olie eller smør til stegning
   
Energi:
KJ total 7242 (1724 kcal)
KJ pr. Pers. 1810 (431 kcal)
Vægt ialt 864 gram
Vægt pr. Pers. 216 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 838 KJ (199 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 24.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)