Risalamande med kirsebærsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Risengrød:
125 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
75 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
500 gram Kirsebærsauce
   
Energi:
KJ total 13456 (3203 kcal)
KJ pr. Pers. 2242 (533 kcal)
Vægt ialt 2125 gram
Vægt pr. Pers. 354 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 633 KJ (150 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 17.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)