Orange nødde chokoladekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
300 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
90 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
   
Energi:
KJ total 26713 (6360 kcal)
KJ pr. Pers. 2226 (530 kcal)
Vægt ialt 1938 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1378 KJ (328 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 17.6 gram
Kulhydrat 38.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)