Cremet tomatsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
8 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5120 (1219 kcal)
KJ pr. Pers. 1280 (304 kcal)
Vægt ialt 2550 gram
Vægt pr. Pers. 637 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 200 KJ (47 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)