Bulgur med abrikoser og pinjekerner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 gram Tørrede abrikoser 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. vejer ca. 50 gram
50 gram Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
8 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Mynte, frisk
   
  Dressing:
5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8941 (2128 kcal)
KJ pr. Portion 8941 (2128 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Portion 1050 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 851 KJ (202 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 24.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)