Kringle med marcipan og mandler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
  Dejen:
50 gram Gær, frisk
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Ren rå marcipan
25 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 18629 (4435 kcal)
KJ pr. Pers. 3725 (887 kcal)
Vægt ialt 1102 gram
Vægt pr. Pers. 220 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1690 KJ (402 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 26.4 gram
Kulhydrat 36.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)