Italienske kødboller i tomatsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Tomatsovs:
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
100 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Chili, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kødboller:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Tilbehør:
250 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 10455 (2489 kcal)
KJ pr. Pers. 2613 (622 kcal)
Vægt ialt 2101 gram
Vægt pr. Pers. 525 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 497 KJ (118 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 13.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)