(Chocolat de orange) lagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 glas Nutella 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 alm. glas vejer 350 gram
250 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
1 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
   
  Pynt:
100 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
7.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 32041 (7628 kcal)
KJ pr. Pers. 2670 (635 kcal)
Vægt ialt 2199 gram
Vægt pr. Pers. 183 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1457 KJ (346 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 23.6 gram
Kulhydrat 31.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)