Chokoladekage med toscaglasur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Toscaglasur:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
115 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 spsk. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 21647 (5154 kcal)
KJ pr. Pers. 1803 (429 kcal)
Vægt ialt 1313 gram
Vægt pr. Pers. 109 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1648 KJ (392 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 22.5 gram
Kulhydrat 43.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)