Andesteg med æbler og svesker næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3500 gram And, hel Vi beregner en and til 3.000 g.

2/3 af andens vægt er ben ca. (beregnet)
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
15 Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
   
  Sauce:
  hals - vingespidser - kråse og hjerte
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
  andebouillon
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 22562 (5372 kcal)
KJ pr. Pers. 5640 (1343 kcal)
Vægt ialt 4678 gram
Vægt pr. Pers. 1169 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 482 KJ (114 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)