Chokoladekage med hindbær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
180 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
340 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
150 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
   
Energi:
KJ total 21247 (5059 kcal)
KJ pr. Pers. 2655 (632 kcal)
Vægt ialt 1327 gram
Vægt pr. Pers. 165 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1601 KJ (381 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 47.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)