Jordbærmuffins næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 17 stk.
Ingredienser:
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
 
150 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 12107 (2882 kcal)
KJ pr. stk. 712 (169 kcal)
Vægt ialt 1064 gram
Vægt pr. stk. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1137 KJ (270 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 36.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)