Blåbærsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Blåbær, friske 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3078 (732 kcal)
KJ pr. Pers. 769 (183 kcal)
Vægt ialt 1762 gram
Vægt pr. Pers. 440 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 174 KJ (41 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)