Ferskensuppe med rejer - Indonesisk rejesuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 spsk. Karry, stærk
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 dåse Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
150 gram Tigerrejer uden skal, kogte
   
Energi:
KJ total 5757 (1370 kcal)
KJ pr. Pers. 2878 (685 kcal)
Vægt ialt 869 gram
Vægt pr. Pers. 434 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 662 KJ (157 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)