Hvidkålgratin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kogt hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål 1 pakke indeholder 500 gram.
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 6928 (1649 kcal)
KJ pr. Pers. 1732 (412 kcal)
Vægt ialt 1534 gram
Vægt pr. Pers. 383 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 451 KJ (107 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)