Figenmarmelade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
375 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Figner friske
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 8153 (1941 kcal)
KJ pr. Portion 8153 (1941 kcal)
Vægt ialt 1095 gram
Vægt pr. Portion 1095 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 744 KJ (177 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)