Blommemuffins 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
3 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
600 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
   
Energi:
KJ total 9269 (2207 kcal)
KJ pr. stk. 617 (147 kcal)
Vægt ialt 1259 gram
Vægt pr. stk. 83 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 736 KJ (175 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 28.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)