Marokkansk kyllingestuvning med abrikoser næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 gram Safran tråde
1 spsk. Gurkemeje, stødt
1.5 spsk. Spidskommen, stødt
1.5 spsk. Koriander, stødt
1.5 spsk. Paprika
1 spsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.25 spsk. Cayennepeber
   
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Tørrede abrikoser 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. vejer ca. 50 gram
1 ds. Kikærter, konserves 1 dåse kikærter vejer 410 gram, 240 gram drænet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 15841 (3771 kcal)
KJ pr. Pers. 3960 (942 kcal)
Vægt ialt 3628 gram
Vægt pr. Pers. 907 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 10.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)