Hjemmelavet Kebab - shawarma næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 15 Pers.
Ingredienser:
  De tørre krydderier:
2 spsk. Korianderfrø
2 spsk. Spidskommen, hel
2 spsk. Peberkorn, sorte
4 Kardemomme, kerner
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Hvidløgspulver
2 spsk. Paprika, edelsuss
2 spsk. Peber, hvid
2 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Det våde:
2 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Mynte, frisk
4 dl. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Rød chilipeber
1 Lime, saft heraf
3 spsk. Græsk yoghurt 10% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kød:
2000 gram Lammeculotte
2000 gram Okseklump
   
  Chilli dressing:
15 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 spsk. Sambal oelek Sambal oelek er en Chili paste
   
Energi:
KJ total 45938 (10937 kcal)
KJ pr. Pers. 3062 (729 kcal)
Vægt ialt 6431 gram
Vægt pr. Pers. 428 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 714 KJ (170 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)