Bagt cremet ostepasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Pastaskruer
6 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Feta. 50+
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
125 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 23139 (5509 kcal)
KJ pr. Pers. 5784 (1377 kcal)
Vægt ialt 1708 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1354 KJ (322 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 20.7 gram
Kulhydrat 24.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)