Stegt lammekølle med kartoffelgratin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Lammekølle u nøgleben Benet i lammekøllen udgør ca. 14 % af vægten
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Rosmarin, frisk
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fransk Kartoffelgratin:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
150 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
   
Energi:
KJ total 16333 (3888 kcal)
KJ pr. Pers. 4083 (972 kcal)
Vægt ialt 3756 gram
Vægt pr. Pers. 939 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 434 KJ (103 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)