Svampegratin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Kantareller, friske
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 3335 (794 kcal)
KJ pr. Pers. 833 (198 kcal)
Vægt ialt 490 gram
Vægt pr. Pers. 122 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 680 KJ (162 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)