|
500 |
gram |
Kyllingefilet uden skind og ben500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
0.5 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
0.5 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
150 |
gram |
Løg, pillet vægt150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
|
|
|
0.5 |
spsk. |
Paprika, edelsuss0.5 spsk. Paprika, edelsuss
|
1 |
spsk. |
Tomatpure, koncentreret1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
|
|
|
2.5 |
dl. |
Piskefløde2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2.5 |
dl. |
Cremefraiche 18%2.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
300 |
gram |
Spaghetti, tørret300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
|
|
|
|
KJ total 13993 (3331 kcal)
KJ pr. Pers. 3498 (832 kcal)
Vægt ialt 1749 gram
Vægt pr. Pers. 437 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 800 KJ (190 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 16.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|