Chili con carne 11 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2 ds. Kidneybønner, 240g 1 dåse Røde kidneybønner vejer 400 gram, 240 gram drænet vægt.

Tørrede kidneybønner vejer godt det dobbelte når de er opblødte og kogte.
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
1 Rød chilipeber
200 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9270 (2207 kcal)
KJ pr. Pers. 2317 (551 kcal)
Vægt ialt 1908 gram
Vægt pr. Pers. 477 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 485 KJ (115 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)