Beriani næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
11 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1.5 tsk. Karry
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 19312 (4598 kcal)
KJ pr. Pers. 3218 (766 kcal)
Vægt ialt 3798 gram
Vægt pr. Pers. 633 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (121 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)