Kogt torsk med sennepssovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kabliau (torsk) Med Kabliau (torsk) mener vi stor torsk uden hoved og hale, altså det gode midterstykke af torsken.

Det indeholder ca 10% ben og skind.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
5 Peberkorn, sorte
2 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sennepssovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Tilbehør:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Bacon, hel
200 gram Rødbeder, syltede
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 brev Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 11943 (2843 kcal)
KJ pr. Pers. 2985 (710 kcal)
Vægt ialt 3489 gram
Vægt pr. Pers. 872 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 342 KJ (81 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)