Champignon i hvidløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Markchampignon 500 g. markchampignon med rod giver ca. 400 g. rensede
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 1320 (314 kcal)
KJ pr. Pers. 330 (78 kcal)
Vægt ialt 251 gram
Vægt pr. Pers. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 526 KJ (125 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)