Brunsviger 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
40 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
20 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Remonce:
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
225 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 18077 (4304 kcal)
KJ pr. Pers. 1807 (430 kcal)
Vægt ialt 1112 gram
Vægt pr. Pers. 111 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1625 KJ (387 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 20.3 gram
Kulhydrat 48.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)