Ovnbagt æggekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Oregano, tørret
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Cayennepeber
   
50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pynt:
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6304 (1500 kcal)
KJ pr. Pers. 1576 (375 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 380 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 414 KJ (98 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)