Risbøffer med tabboulehsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Risbøffer:
2 dl. Råris 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 81 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 dl. Farsmix Fin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 57 gram


Basis-Fars Mix fra Natur Drogeriet, fin, 100% vegetabilsk og økologisk - en fin erstatning for kød i den vegetariske kost med masser af sunde næringsstoffer fra sojabønner, mung-bønner, grønne ærter, kikærter, røde linser, azuki-bønner og brune linser.


Ingredienser:
Sojabønner, Mungbønner, grønne ærter, kikærter, røde linser, azuki bønner, brune linser
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tabbouleh:
250 gram Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
4 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
4 spsk. hakket mynte
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 11377 (2708 kcal)
KJ pr. Pers. 2844 (677 kcal)
Vægt ialt 2389 gram
Vægt pr. Pers. 597 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 476 KJ (113 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 20.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)