Kartoffelsuppe med bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Laurbærblade
15 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Topping:
150 gram Bacon i tern
0.5 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7975 (1898 kcal)
KJ pr. Pers. 1993 (474 kcal)
Vægt ialt 2804 gram
Vægt pr. Pers. 701 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 284 KJ (67 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)