Solbærmuffins næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
150 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 9688 (2306 kcal)
KJ pr. stk. 807 (192 kcal)
Vægt ialt 1005 gram
Vægt pr. stk. 83 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 964 KJ (229 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 37.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)