Creme fraiche dressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 1025 (244 kcal)
KJ pr. Portion 1025 (244 kcal)
Vægt ialt 124 gram
Vægt pr. Portion 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 827 KJ (196 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 18.1 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)